Фірма займається продажем автомобільних акумуляторів, виготовлених за найбільш передовими технологіями. Основними характеристиками акумуляторних батарей є довговічність і надійність експлуатації.


У мережі магазинів "Автомобільні акумулятори" представлена продукція провідних заводів-виробників акумуляторів країн Європи та України.


На сайті ви можете:

  • підібрати автомобільні акумулятори та мото акумулятори, зателефонувавши за тел. (044)227-73-06;
  • отримати більш детальну інформацію про заводах виробниках Fulmen, Varta, Bosch, Westa, Platin, Sznajder.
  • дізнатися технічні характеристики акумуляторів;
  • ціни на автомобільні та мото-акумулятори вказані в прайс-листі.


У наших магазинах ми пропонуємо консультації щодо вибору, обслуговування та експлуатації акумуляторів. Своїм покупцям забезпечуємо гарантійне обслуговування. Оплата може проводитися як в безготівковій, так і в готівковій формі.


Купити автомобільні акумулятори в Києві можна за вказаними на сайті адресами.




Новинки

Акумулятор Topla 100 Аг 900 А

Акумулятор Topla 100 Аг 900 А

Розмір: (350*175*190)..

4 500.00грн

Акумулятор Topla 75 Аг 750 А

Акумулятор Topla 75 Аг 750 А

Розмір: (275*175*190)..

3 500.00грн

Акумулятор Topla Asia 70Аг 700 А

Акумулятор Topla Asia 70Аг 700 А

Розмір: (260*170*225)..

3 400.00грн

Акумулятор Topla Asia 60 Аг 600 А

Акумулятор Topla Asia 60 Аг 600 А

Розмір: (230*170*225)..

2 900.00грн

Вперед у майбутнє...

Керівництво Євросоюзу висунуло нові вимоги для автовиробників. Порівняно з 2007 роком необхідно скоротити викиди СО2 на 40%, а саме в 2015 році до 130г/км, а до 2021году вже до 95г/км. Такі вимоги змушують виробників сучасних автомобілів розробляти технології, які будуть більш економічними, з точки зору споживання палива. Ці технології безпосередньо пов'язані з інноваційними можливостями електроприводу, при яких акумулятор не заряджається в безперервному режимі (система Start-Stop). При такій системі не замінними є акумулятори AGM і EFB. У наше життя все більше і більше входять мікрогібридні автомобілі.

Про що потрібно пам'ятати...

Літня висока температура сприяє саморозряду акумулятора, що скорочує термін його служби.

Взимку необхідно більше електроенергії для запуску двигуна, для роботи приладів освітлення, для обігріву автомобіля і т.д., але низька температура погіршує працездатність акумулятора, «загальмовує» його.

Сучасні гаджети, такі як навігатор, відеореєстратор, мультимедійні системи, а також сигналізація є додатковими споживачами, вони надають серйозне навантаження на акумулятор.

Експлуатація автомобіля в місті часто пов'язана зі збільшеною кількістю пусків двигуна і їздою на короткі дистанції. Двигун не рідко буває вимкнений або знаходиться в режимі очікування, при цьому електрична система машини споживає більше енергії, ніж може забезпечити генератор. Таким чином, на акумулятор виявляється додаткове навантаження.

Рекомендації по догляду та обслуговування автомобільних акумуляторів в зимовий сезон.

Всі знають, що з приходом зими виникають перші проблеми з запуском автомобіля.

Не завжди винен в цьому акумулятор, але від його справності багато в чому залежить надійний запуск автомобіля. Разом зі зниженням температури навколишнього середовища зменшується ємність і пускова здатність акумулятора.Причина в тому що зростає внутрішній опір, а хімічна реакція відбувається повільніше. Для частково розряджених акумуляторів ємність буде пропорційно менше. Зниження температури викликає застигання масла. У картері двигуна і коробці передач збільшуючи тим самим опір, яке повинен подолати стартер, який в свою чергу бере струм з автомобільного акумулятора під час запуску. Занадто маленька щільність електроліту і низька температура повітря призводить до замерзання електроліту і псування автомобільного акумулятора.

Перед зимовим сезоном потрібно:

Перевірити справність електрообладнання, рівень і щільність електроліту, в разі необхідності підзарядити акумулятор відповідно до інструкції (недолік електроліту поповнити за допомогою дистильованої води). Перед запуском автомобіля потрібно вичавити педаль зчеплення, щоб зменшити навантаження на стартер і тим самим скоротити споживання енергії. Добре мати зарядний пристрій і в разі проблем зі стартом акумулятор підзарядити. Потрібно турбуватися про чистоту верхньої кришки так як накопичується там бруд і волога можуть бити причиною короткого замикання і розряду акумулятора. У разі тривалої перерви в користуванні машиною (більше 1 місяця), рекомендується вийняти автомобільний акумулятор або від'єднати від нього дроти і зберігати його в зараженому стані. Потрібно завжди пам'ятати про дотримання правил, описаних в керівництві з обслуговування автомобільного акумулятора, як по монтажу і демонтажу, так і зарядці акумулятора. Пам'ятайте, що метод і вид зарядки безпосередньо залежить від типу і моделі автомобільного акумулятора.


Бажаємо Вам завжди надійного старту в будь-яку погоду.


Автомобильные аккумуляторы, аккумулятор, аккумуляторы, автомобильные аккумуляторы Киев, автомобільні акумулятори Київ, автомобільні акумулятори, акумулятор, акумулятори, автомобильный аккумулятор.